PääkirjoitusPolitiikkaKotimaaUlkomaatTalousTiedeKolumnitAjassaSisältö
Haku Verkkouutisista
RSS
Kolumnit 

Viikon vitsit - Jokes

 5.2.2005


Old man

An 80-year-old man went to his doctor for his annual check-up. The doctor asks him how he's feeling. The 80-year-old says:
- I've never felt better. I now have a 20 year-old bride who is pregnant with my child. What do you think about that?

The doctor considers his question for a minute and then begins.
- I have an older friend, much like you, who is an avid trophy hunter and never misses a season. One day, when he was going out hunting, he was in a bit of a hurry and accidentally picked up his walking cane instead of his gun. When he got to the creek, he saw a prime beaver sitting beside the stream of water. He raised his cane and went 'bang, bang'. Suddenly, two shots rang out and the beaver fell over dead. What do you think of that?

The 80-year-old said:
- I'd say somebody else pumped a couple of rounds into that beaver.

The doctor replied:
- My point exactly.

Hard of hearing

Three retirees, each with a hearing loss, were taking a walk one fine March day.

One remarked to the other:
- Windy, ain't it?

- No, the second man replied. - It's Thursday.

And the third man chimed in:
- So am I. Let's have a coke.

Getting old when

You know you're getting older when...

Everything that works hurts, and what doesn't hurt doesn't work.

You feel like the morning after, and you haven't been anywhere.

Your little black book only contains names ending in M.D.

Your children are beginning to look middle-aged.

Your mind makes contracts your body can't keep.

You look forward to a dull evening.

Your knees buckle and your belt won't.

Your back goes out more than you do.

You sink your teeth into a steak, and they stay there.

You know all the answers, but nobody asks the questions.

Tositarina...

"Erittäin kestävästä Serla wc-paperista syntyy hauska turbaani. Aloita kiertämällä pari kierrosta paperia otsan ympäri. Rypistä paperia palloksi, aseta rypistetty paperi keskelle päätä (pyydä kaveria avuksi) ja jatka kiertämällä paperia rypistetyn paperin ympärille. Tee turbaanista niin korkea kuin osaat ja kiinnitä viimeinen pala paperiliittimellä. Pyydä äidiltä hiuslakkaa ja kiinnitä turbaani mahdollisimman hyvin. Valmis!"

(Serlan wc-paperipaketin pakkauksesta)

Soveltunee myös työmaalla kitutunnin ajankuluksi (toim. huom.)

... ja toinen

"Mepä huvin ja urheilun vuoksi kokeilimme eilisessä kokouksessa sitä Serlan turbaani-ideaa! Hauskaa oli ja se muuten onnistui. Kehittelimme jopa ideaa eteenpäin: sitä voi kuvittaa tussilla, kastella paperin ensin ja antaa kuivata jolloin saa ryppyturbaanin, sitten voi kysyä tutulta pipokauppiaalta josko siihen vois laittaa gore tex vuoren meidän arktisia oloja ajatellen jne..."

(Toimitukselle saapuneesta sähköpostikirjeestä)

Huoaaaaaahhhhhhh (toim. huom.)

Meän kielen pikakurssi

Peura (23.12.-20.1.)
Solet yks iänikunen taivastelija, ootat saavasti vaikka tähet ja kuunki taihvaalta. Mitä rietasta sie siinä vielä tökötät, painu hakehman net sieltä jos halvat. Vai ootaksie että net joku sulle raakaa kotia? Justhiisa tuomonen sie olet, ootat vain että kaikki kannethan nokan ethen. Ei kuule onnistu. Jos jotaki halvat, tehe itte!

Vesiäijä (21.1.-19.2.)
Kevhäälä nämät lutraajat friskaantuvat mahottomasti ja alkavak kukkimhan ko mettäperän ämmän kukkapenkki kesälä. Rakkauen asioissa vesiäijät ovak kyllä koko alkuvuen aika laila ulala. Jaa no vishin syksypuolela voi olla että törmäät yhtheen tyyphin, mutta ei voi sanoa varmaksi. Jos niin käypii, niin siinä sitä olhan. Palluuta entishen ei ole.

Silhakat (20.2.- 20.3.)
Sie olet aina ollu ko mikäki hökäle! Haluat lappaa omia ja muittenki asioita siinä sivussa, oli homma sitte mikä vaineski. Koita nyt tukkia lärvisti, pese se vaikka saipuala. Käytäppä vaihtheeksi enerkioitasti vaikka raha-asioitten hoitamisheen, tuomonen persaukinen ko aina olet ollu.

Pässi (21.3.-20.4.)
Pässeile tämä vuosi on mahotonta hellustamista. Niinko riivattu olet, ihmettelet ittekki, mikä rietas sielä päässä surraa. Kesä ko tullee, alat kuitenki ittekki havaittehman, että taisi olla sääski. Pässit nähhään tänä vuona aina niin mahottoman maireina, että oikein sivulisia ällöttää kattoa.

Sonni (21.4.-21.5.)
Sie se olet aina ko persheele ammuttu karhu, jatkuvasti on nokka huulen päälä. Ittepäinenki olet ko mahoton. No älä nyt kuitenkhan ala möökymhän, kyllä sinustaki vielä jotaki tullee. Pittää vain löytää hyvä kouluttaja tuomosele ärmätile!

Kaksonen (22.5.-21.6.)
Et ymmärrä sitten milhän antaa mishän asiassa perhän, aina vain vänkäät ja piät. Ei sinua kukhan tuomosena ala vahtaahman. Josset sie lopeta tuota tieraamista toukokuuhun mennessä, niin paha sinut perrii viimeisthän syksylä.

Krapu (22.6.-23.7.)
Sie olet mahottoman aikhaansaapa ihminen. Missä vain sie kylälä liikukki, niin sieltä kuuluu mahoton plutina. Sinussa sitä riittää enerkiaa vaikka muilekki jaettavaksi. Jos sie jotaki päätät tehä, niin siehän sitte tehet sen. Muista kuitenki välilä löysätäkki, johan sinua kaehtiva naapurikki.

Leijona (24.7.-23.8.)
Luulet olevasti kovaki poika. Ootat että kaikki mennee aina justhin niinko sie itte haluat. Ylheensäkki kuljet aina nokka pystössä. Ei kannattais: sinun työasiat alkavakki menehmän hunningole. Jos sulla on ämmä tai äijä, seki kerrää kampsunsa ja häipyy kläpitten kanssa. Eihän tuomosta mulkvistia kestä kukhan. Ala jo hyvä ihminen hillittehmän ittesti!

Hieho (24.8.-23.9.)
Sie olet yhtä riethaallisena ko sonniki vuen alkupuolella. Kläpikki pelkäävät tuomosta pöröä ja sukulaisekki alkava eppäilemhän, että sinua on vishin pietty puutheessa juhannuksesta asti. Kessää kohen sulla kiirit kuitenki paranee. Voi hyvinki olla, että näkkyy sinunki pläsilä pikkusen ilosempi ilme, ainaki kerran.

Puntari (24.9.- 23.10.)
No sie se olet aina yhtä tasanen, oikein sivulisiaki välilä pölättää. Vishin luuleva sinua joksikki tsompiksi, nulppea olet ko mahoton. Sinua ei hetkhauta, oliko pyhä vai arki, ko kaikki mennee sitä samaa rattaa. Sinun pitäis vasitenki vähän rävhäyttää. Pistäppä kunnola ranttaliksi ja katto sitte minkä näkösiksi muitten naamat mennee!

Skorppioni (24.10-22.11)
Sulla piisaa vientiä: alituisheen laukot niin että ihmisekki jo ajattellee. Yritä nyt vähän hiastaa vauhtia, muuten makkaat raatona ennen kessää. Etenki niitten miespuolisten skorppioonien, joita naisleijonat ahistelee, kannattaa olla vähän pölkösilhän.

Jousiäijä (23.11- 22.12.)
Sie raukka se et hoksaa, vaikka sinua viehän ko pässiä narussa. Hymmyilet vain ja luulet että hyvin mennee. Yksinkertanen saapii olla, muttei pöljä! Hunteeraa nyt hyä ihminen tilannettasti! Ota kintut allesti ja häivy ennenko kaikki mennee persheelleen!

Ja muuta hauskaa

Suurkaupungissa:
- Täällä on ihana asua. Aamulla saa herätä lintujen yskintään.

Sukelluskurssin loppukoe oli koittanut.
- Mitä meidän pitää tehdä, että läpäisemme kokeen? kysyi eräs oppilaista.
- Tulla takaisin!

Kaksi miestä oli metsällä ja näki karhun jäljet. Toinen ehdotti:
- Mene sinä katsomaan, minne ne menevät, niin minä menen katsomaan, mistä ne tulevat!

Nainen kuljetti kainalossaan porsasta, joka kiljui kamalasti. Vastaan tuli mies ja uteli, miksi naisen lapsi noin itkee.
- Aina se huutaa, kun isänsä näkee, nainen vastasi.

Saitko mitään isoisältäsi, kun hän voitti kolme miljoonaa lotossa?
- Kyllä, uuden isoäidin...

- Miten Paavo pystyi tuhlaamaan koko lottovoittonsa yhdessä kuukaudessa?
- No, osan hän käytti viinaan, lauluun ja naisiin. Loput hän tuhlasi.

- Voisitteko vipata minulle tuhat markkaa siihen asti, kunnes saatte sen takaisin?

Copyright Verkkouutiset - ISSN 1458-4441Suomen Kansallisverkko OyMediakorttiPalautelomake