PääkirjoitusPolitiikkaKotimaaUlkomaatTalousTiedeKolumnitAjassaSisältö
Haku Verkkouutisista
RSS
Kolumnit 

Viikon vitsit - Jokes

 19.2.2005


The Butcher

As a butcher is shooing a dog from his shop, he sees $10 and a note in its mouth reading: "10 lamb chops, please."

Amazed, he takes the money, puts a bag of chops in the dog's mouth, and quickly closes the shop. He follows the dog and watches him wait for a green light, look both ways, and trot across the road to a bus stop. The dog checks the timetable and sits on the bench. When a bus arrives, he walks around to the front and looks at the number, then boards the bus. The butcher follows, dumbstruck.

As the bus travels out into the suburbs, the dog takes in the scenery. After awhile he stands on his back paws to push the "stop" button, then the butcher follows him off.

The dog runs up to a house and drops his bag on the stoop. He goes back down the path, takes a big run, and throws himself -Whap!- against the door. He does this again and again. No answer. So he jumps on a wall, walks around the garden, beats his head against a window, jumps off, and waits at the front door.

A big guy opens it and starts cursing and berating the dog. The butcher runs up screams at the guy:
- What the hell are you doing? This dog's a genius!

The owner responds:
- Genius, my ass. It's the second time this week he's forgotten his key!!!

A Census Taker

A census taker in a rural area went up to a farmhouse and knocked. When a woman came to the door, he asked her how many children she had and their ages.

She said:
- Les' see now, there's the twins, Margie and Mikey, they're eighteen. And the twins, Pam & Sam, they're sixteen. And the twins, Sissy and Missy, they're fourteen.

- Hold on! said the census taker.
- Did you get twins every time?

The woman answered:
- Heck no, there were hundreds of times we didn't get nothin'.

Holy Land

A man, his wife, and his mother-in-law went on vacation to the Holy Land. While they were there, the mother-in-law passed away.

The undertaker told them:
- You can have her shipped home for $5,000, or you can bury her here in the Holy Land for $150."

The man thought about it and told him he would just have her shipped home.

The undertaker asked:
- Why would you spend $5,000 to ship your mother-in-law home, when it would be wonderful to be buried here and spend only $150?

The man replied:
- A man died here 2000 years ago, was buried here, and three days later he rose from the dead. I just can't take that chance.

Perhe-elämää Nurmoos

Emäntä tryykäs tupahan, mihinä isäntä istu kiikkustoolissa Ilikkaa lukemas. Akka oli tohoruksis ja sanoo notta:
- Tuo meirän piika on paksuna!

Isäntä totes rauhallisesti notta:
- Soon piian oma asia.

- Mutta, kussoon kuulemma sullen raskahana, jatkoo emäntä.

- Soon mun asia, jatkoo isäntä rauhallisesti.

Emäntä alakoo itkiä ja kiukuta notta:
- Mä kyllä lähären tästä taloosta!

- No soon sun ikioma asias, sanoo isäntä ja jatkoo sontasiionin (Ilkka-lehti) lukua.

Emäntä lähti vihas kammarin puolellen ja paiskas oven kii. Vähän päästä soli jo leppyny, tuli takaas tupahan ja eherootti isännälle notta:
- Eiköhän panna tuo piika pois meiltä.

Johon isäntä totes notta:
- Eipä tuo tunnu panemalla lähtevän...

Sarkkinen tarinoi

Mikähän piru siinäkin on, kun ei taho naiset oikein pysyä?

Näin kevätpuolella talvea tulee terveelle miehelle mieleen ne elämän perusasiat. Mahla alkaa virtailla, vai mitenkä sitä sanotaan. Suoranaista yksinäisyyttä ei tietenkään ole, kun on tuo koira. Kavereita on aina sen verran, että saadaan korttirinki kasaan ja kiljuun kimppasokerit kerran kuussa.

Vaan jotain kummallista ylimääräistä kaipuuta se pukkaa kevät karunkin uroon munaskuihin. Mikä siinä auttaa, sanottu ja tehty.

Pistin Helsingin Sanomiin ilmoituksen: "Katseenkestävä, huumorintajuinen nainen. Sinua etsii tositarkoituksella rehellinen suomalainen mies. Myös hellien takkailtojen mahdollisuus. Alko ja savuttelu eivät hallitse elämääni. Harrastuksina autoilu, aerobic ja metsästys. Saanhan kohdata sinut keväässä? Nimimerkki: Yksinäinen tulppaani."

Yks Kejonen siinä ilmoituksessa vähän konsultoi. Se on taksikuski, ja nehän tuntee kyllä naiset. Sama Kejonen kirjoitti naisille ne muutamat kirjeetkin vastaukseksi. Tehokkaita täkyjä, romantiikkaa. Vähän epäilen sitä Kejosta homoksi, kun se osaa niin monta runoa ulkoa ja sillä on tietokone.

Oisko mennyt kuukauden päivät kun yksi leidi oli sitten tulossa käymään. Lähdin asemalta Ladalla hakemaan. Pistin vähän siistimpää päälle: pikkutakin ja salihousut. T-paidassa luki pikkusen huumoria: Ellun Piriste.

Deodorantti oli taas kateissa; suhautin kainaloon Raidia, sama se mikä haju. Minulla oli siinä matkan varrella, kaverin pajassa, kesärenkaat pinnoitettavina, piti käydä ne hakemassa. Myöhästyin asemalta melkein tunnin. Kaks kertaa muistin siinä hötäkässä sen naisen nimenkin väärin. Vaan paskaakos tuosta, ei se pahoittanut mieltänsä, niin reippaastihan tuo kanteli matkalaukkunsa autolle, kun minä kävin täyttelemässä lottokupongin. Laiton sen takapenkille istumaan pitkäsiimalaatikon päälle, kun minun koira istuu aina edessä.

Tuli se Kejonen siihen irvistelemään, että onkos toimitettu tavara tuoretta. Piti tarjota sille baarissa pari kaljaa, sellainen oli sopimus. Nainen odotteli koiran kanssa autossa.

Ostin lähtiessä grilliltä lihapiirakan lenkinpätkällä, kaikki mausteet, extra sipuli ja maitoa. Söin itse, annoin osan koiralle ja kyselin, että ottaako se takapenkkiläinen kanssa. Se sanoi junassa syöneensä. Otin siinä ajellessa tekarit suusta ja nuoleskelin puhtaaksi. Sitä naista rupesi oksettamaan, piti pysähtyä. Tietää ne junien ruuat. Loppumatka meni kuitenkin ihan mukavasti. Selailin Jallua ajellessa, enkä meinannut huomata yhtä kollia, piti ihan koukata, että sain sen pyörän alle. Nyljin mirrin näppärästi rukkastarpeiksi, pyyhin kädet koiraan ja eikun taas matkaan.

Tarjoilin hieman tunnelmamusiikkia. Frederikin "Mä tahdon takoa sun markkinarakoa" on lempikappaleita. Se ehti tulla kahdeksan kertaa ennen kuin oltiin kotipihassa.

Oli siinä vaiheessa jo niin seksuaalisesti ylivirittynyt tunnelma, että piti juoksulla mennä vessaan. Oli meillä myöhemminkin semmosta estottoman kodikasta tunnelmaa. Kopeloin sitä "vaimoehdokasta" kokeeksi sieltä täältä, tullen mennen, kun se kanteli vettä kaivolta, luutusi lattioita ja pesi nyrkkipyykkiä. Puolilta päivin kävi poliisi kyselemässä ulosottomiehen kanssa saataviaan. Niillä oli koira mukana, ja se oksensi, kun näki minun ruokailevan. Täällä ei turhaan hienostella! Lainasin siltä naiselta käsilaukusta pari satasta, että näkevät viranomaisetkin, ettei tässä ihan yhteiskunnan siivellä eletä.

Illalla soittelin kaverit paikalle "Barbaraa" katsomaan. Pidettiin perinteinen piereskelykilpailu. Minä voitin, vaikka Simanaisen Oskari soitti porilaisten marssista ensimmäisen säkeistön melkein kokonaan ennen kuin sillä pärähti henki materiaksi! Sen kunniaksi päätettiin lähteä kylillä pyörähtämään. Tehtiin oikein lista kaikista hauskuuksista, mitä nyt sellainen äijäporukka pikkupäissään keksii.

Barbaralle päsähti ärhäkkä päänsärky, ja se jäi kotiin. Soittelin sille myöhemmin aamuyöstä monta lämmittelypuhelua kotiin eikä tosiaankaan mitään pyhäkoulutekstiä.

Oisko se kello ollut jotain kolme, kun tulin kotiin. Barbara nukkui matkalaukkujensa päällä, omituisia ovat etelän tavat! Mukava oli silti tulla; kyllä se naisen käsi on, joka huushollissa näkyy. Minun piti se Barbara kuitenkin herättää. Sai maksaa taksin ja siivota takapenkin, kun minä en millään jaksanut.

Aamulla tuli äitimuori käymään, kuului heti ovelta sanovan, että meidän poika pärjää ihan hyvin ilman tuollaisia meikattuja kaupunkilaisvosujakin. Ja niinpä se lähti Barbara. Laukut jäi ja kaikki.

No, oli miten oli. Kyllä se on justiinsa se huumorintaju, mikä pittää meikäläisen naisella olla kohallaan. Ja ulukonäkö tietenki.

Oiva Sarkkinen on edelleen poikamies....

Ja muuta hauskaa

- Mitä tarkoitat, ettei ole sinulla ole mitään syytä elää? Talo on maksamatta, auto on maksamatta, TV on maksamatta, lapset tarvitsevat rahaa yliopistoa varten.

- Olemme kaikki unohtaneet mitä Tshaikovski aikoinaan sanoi.
- Mitä hän sitten sanoi?
- Mistä minä sen tiedän? Mehän olemme kaikki unohtaneet sen!

Milloin miehen alkoholismi on todella paha?
- Silloin, kun hän ei näe vaaleanpunaisia elefantteja, vaikka vaimo tietää asunnon olevan täynnä niitä.

Eräillä kekkereillä leikittiin arvuuttelemalla arvoituksia. Muuan mies kysyi:
- Mitä se on, minkä mies tekee seisten, nainen istuen ja koira kolmella jalalla?
Seurueen kaikki naiset punastuivat ja emäntä paheksui:
- Hyi millaisia rivouksia sinä kyselet!
- Mitä ihmeen rivouksia? Onko sinusta käsipäivään sanomisessa jotain rivoa?

Karjalaiset naiset olivat tutustumassa Niagaran putouksiin.
- Tässä ovat kuuluisat Niagaran putoukset, opas selitti.
- Ja jos arvon rouvat ovat hetken hiljaa, niin kuulemme veden kohinan.

Copyright Verkkouutiset - ISSN 1458-4441Suomen Kansallisverkko OyMediakorttiPalautelomake