PääkirjoitusPolitiikkaKotimaaUlkomaatTalousTiedeKolumnitAjassaSisältö
Haku Verkkouutisista
RSS
Kolumnit 

Viikon vitsit - Jokes

 9.2.2001Ventroloquist

A ventriloquist is touring clubs in Florida. With his dummy on his knees, he´s going through his usual dumb blonde jokes when a blonde woman in the audience stands on her chair and shouts:

"I´ve heard enough of your stupid blonde jokes. What does the color of a person´s hair have to do with her worth as a human being? It´s guys like you who keep women like me from being respected at work and from reaching our full potential!"

The embarrassed ventriloquist starts to apologize, when the blonde yells,
"You stay out of this, mister! I´m talking to that little bastard sitting on your knee!"


Puzzle

One morning a girl, called her friend and said, "Please come over and help me, I have this awesome jigsaw puzzle, and I can´t figure out how to start it".

The friend asked, "What is it a puzzle of?"

The girl said, "From the picture on the box, it´s a tiger."

The friend figures that she´s pretty good at puzzles so she heads on over the girl´s house.

The girl lets her friend in the door and shows her where she has the puzzle spread all over the table. The friend studies the pieces for a moment, then studies the box, and then she looks at the pieces again for a bit. The friend then turns to the girl and says:

"First, no matter what I do, I´m not going to be able to show you how to assemble these pieces to look like the picture of that tiger.

Second, I´d advise you to relax, have a cup of coffee, and put all these Frosted Flakes back in the box."


Elämä ilman insinöörejä

- Ei ole sellaista mekaanista ongelmaa, jota raaka voima ja tietämättömyys eivät ratkaisi.

- Se, että päivät kesällä ovat pidempiä kuin talvella, johtuu lämpölaajenemiselitys on yksinkertainen ja kamala. Maan kuoren alla oleva öljy ei ole tarkoitettu autojen moottoreihin, vaan voitelemaan maapallon sisällä olevaa isohkoa päälaakeria. Kun öljy pumpataan pois, laakeri kuivuu ja rupeaa rahisemaan - siitä järistyksiä.

- Ihmisillä on tasan samankokoinen etusormi kuin hänen sieraimensa on.

- Sahanpuru pitää puita pystyssä. Kun puusta sahataan puru pois, niin puu kaatuu.

- Olen kauan miettinyt semmoista kapistusta, kuin ikiliikkuja. Kuinka sellainen suunnitellaan ja toteutetaan. Mietin monet pitkät yön tunnit tätä asiaa ja olen viimeinkin päässyt lopputulokseen. Kaikkihan tiedämme että kissat tipahtavat aina jaloilleen, ja voileipä tipahtaa aina voi puoli lattialle. Eli jos sidomme voileivän kissan voi puoli kissan mahaan ja putoamme tämän paketin esim. metrin korkeudelta pitäisi tästä syntyä ikiliikkuja. Kissa koittaa päästä jaloilleen ja leipä koittaa päästä voi puoli alaspäin.

- Oluttuopit kaatuvat vain silloin kun niissä oleva nestepinta on lasin tilavuuteen nähden yli puolenvälin.

- Akkupora ei käy sähköllä, vaan sinisellä savulla. Kun savu on vuotanut porasta, ei se toimi. Savua ei kotikonstein voi jälleenladata poraan.

- Sähkö on sinistä ja sattuu.

- Miinussähkö on jääkaappeja ja plussähkö mikrouuneja varten.

- Tuuli johtuu puiden heilumisesta. Mitä enemmän puut heiluvat, sitä enemmän tuulee. Olen tosin kuullut myös vaihtoehtoisen teorian - että tuuli johtuisi jotenkin auringosta - mutta eihän aurinko paista yöllä. Puut sen sijaan heiluvat.

- Talvi johtuu siitä että asuntoja lämmitetään. Jostain syystä aina elokuusta alkaen ihmiset alkavat lämmittää talojaan yhä enemmän ja enemmän. Mistäpä muualta tämä lämpö olisi peräisin - ellei ulkoilmasta. Kun lämpö siirtyy ulkoa sisälle, ulkoilma tietysti kylmenee, eikä kylmeneminen lopu ennen kuin vasta maaliskuussa, jolloin ihmiset alkavat vähentää lämmitystä. Jos kaikki suomalaiset päättäisivät luopua lämmittämisestä, kuten esim. afrikkalaiset ovat jo tehneet, ei talvea olisi täälläkään!

- Maapallo on pyöreä, mutta me elämme sen sisäpinnalla. Tästä on todisteen esimerkiksi se, että kengät kuluvat eniten kärjistä ja kantapäistä eikä keskeltä, joka tapahtuisi, jos asuisimme pallon ulkopinnalla.

- Tarvitsemasi avain löytyy nipusta aina viimeisenä, koska telekineettinen energia aikaan saa erimerkkiset varaukset kätesi ja tarvitsemasi avaimen välille. Tämän ansiosta haluttu avain siirtyy muiden avainten taakse. Testaa teoria: Ole ottavinasi ensimmäinen avain ja siirrykin yllättäen ottamaan nipun viimeinen avain. Näin saat tarvitsemasi avaimen yleensä jo ensimmäisellä kerralla käteesi. Tämä teoria on hyödyllinen esimerkiksi vartijan työssä, jossa käsitellään suuria avainnippuja.


Kuningas Artturi

Camelotissa kuningas Arthur oli aikeissa lähteä seikkailemaan ja sotimaan kauas kotoaan. Häntä kuitenkin huoletti jättää kuningatar Guineviere yksin noiden himokkaiden Pyöreän Pöydän Ritareitten kanssa, joten hän pyysi neuvoa taikuri Merliniltä.

Selitettyään asian Merlinille, tämä pyysi mietteliäänä kuningasta palaamaan viikon kuluttua uudelleen.

Viikkoa myöhemmin kuningas Arthur palasi Merlinin luo, joka näytti hänelle uusimman keksintönsä. Se oli siveysvyö. Mutta siinä oli suuri reikä juuri strategisessa kohdassa.

"Tämä ei ole hyvä, Merlin!" kuningas epäröi, "katso tätä reikää, kuinka tämä voisi suojella kuningatartani?"

"Kuninkaani, katsokaa tätä," sanoi Merlin ja työnsi pienen kepin siveysvyön reikään, jossa pieni giljotiinin terä katkaisi sen väkivaltaisella voimalla.

"Merlin, olet nero!" sanoi kiitollinen monarkki, "nyt voin lähteä, sillä tiedän kuningattareni olevan täysin turvassa."

Laitettuaan Guinevierelle siveysvyön, Kuningas Arthur lähti seikkailulleen ja palasi Camelotiin vasta parin vuoden kuluttua. Välittömästi takaisin tultuaan kuningas Arthur kutsui ritarinsa koolle ja käski näitä laskemaan housunsa pikatarkastusta varten.

Kaikkien vehje oli joko amputoitu tai muuten pahasti vahingoittunut. Kaikkien paitsi Sir Galahadin.

"Sir Galahad", aloitti Kuningas Arthur, uskollisin ritarini! Ainoa teistä, joka on ollut minulle uskollinen. Kerro minulle toiveesi? Sano se ja se on sinun!"

Mutta Sir Galahad oli sanaton.

Copyright Verkkouutiset - ISSN 1458-4441Suomen Kansallisverkko OyMediakorttiPalautelomake