PääkirjoitusPolitiikkaKotimaaUlkomaatTalousTiedeKolumnitAjassaSisältö
Nettistudio
Eurostudio
Haku Verkkouutisista
RSS
Ulkomaat 

Mies saattoi sisarpuolensa raskaaksi seitsemän kertaa

IKK, 14.2.2009


Yhdysvaltain Indianasta kotoisin oleva mies saa syytteet lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä insestistä. Mies harrasti vuosikaudet seksiä sisarpuolensa kanssa seurauksella, että tämä synnytti pariskunnalle seitsemän lasta.

46-vuotias Donald Medsker oli ensimmäisen kerran oikeuden edessä perjantaina.

Syytteet juontavat vuosien takaisiin tapahtumiin. Medsker sai vuonna 1989 tuolloin 10 vuoden ikäisen sisarpuolensa huoltajuuden. Sitä ennen tyttö oli ollut neljävuotiaasta asti tätinsä huostassa.

Syytteen mukaan Medsker alkoi käyttää tyttöä seksuaalisesti hyväkseen heti huoltajuuden saatuaan. Sisarpuoli tuli raskaaksi ensimmäisen kerran 14-vuotiaana. Asiaa peitelläkseen Medsker pakotti tytön lopettamaan koulunkäyntinsä ja lapsi annettiin adoptoitavaksi kahden viikon ikäisenä.

Seuraavien 15 vuoden vuoden aikana sisarpuoli synnytti kuusi lasta lisää. Näistä myös toinen annettiin adoptoitavaksi. Testien mukaan lapsista viiden isä on Donald Medsker. Adoptoitujen lasten testituloksia odotetaan edelleen.

Viranomaisten mukaan sisarpuoli ei ymmärtänyt asiassa olevan mitään laitonta tai epäeettistä, koska hän oli harjoittanut seksiä Medskerin kanssa jo nuoresta lähtien ja koska Medsker oli vakuuttanut menettelyn olevan "normaalia käyttäytymistä".

Indianan lakien mukaan sisarusten sukupuoliyhteys on rikos. Laki ei kuitenkaan puhu mitään sisarpuolista ja asiantuntijat pitävät mahdollisena, että seikka avaa Medskerin puolustukselle reiän kiemurrella ulos syytteistä.

Pahimmillaan Medskeriä uhkaa 70 vuoden vankeus. Tapauksen oikeuskäsittely jatkuu maaliskuussa.

Lähteet: Indiana´s News Center, MSNBC

Copyright Verkkouutiset - ISSN 1458-4441Suomen Kansallisverkko OyToimitusPalautelomake