PääkirjoitusPolitiikkaKotimaaUlkomaatTalousTiedeKolumnitAjassaSisältö
Nettistudio
Eurostudio
Haku Verkkouutisista
RSS
Ulkomaat 

Pikkupojan jäännökset löytyivät krokotiilin vatsasta

IA, 18.2.2009


Queenslandissä 8. helmikuuta kadonneen pikkupojan jäännökset on löydetty krokotiilin vatsasta, kertoi sanomalehti Brisbane Times keskiviikkona.

Viisivuotias poika katosi kymmenen päivää sitten Daintreejoella, kun hän meni jokeen pudonneen koiransa perään. Hänen 7-vuotias veljensä oli nähnyt tulvivassa joessa krokotiilin vain hetki pojan katoamisen jälkeen. Tästä viranomaiset epäilivät, että poika on saattanut joutua villieläimen uhriksi.

Joesta pyydystettiin viime viikon torstaina kaksi krokotiilia, kolme metrinen naaras ja yli nelimetrinen uros. Matelijat siirrettiin viime perjantaina Cairnsiin Pohjois-Australiaan, jossa niiden vatsat tutkittiin. Uroskrokotiilin vatsasta löytyi ihmisen jäänteitä.

Tiistaina Brisbanessa suoritetussa oikeuslääketieteellisessä tutkimuksessa varmistui tosiasia, että uroskrokotiili oli syönyt pojan.

Naaraskrokotiili päästettiin vapauteen jo perjantaina. Menehtyneen lapsen vanhemmat ovat lehden mukaan toivoneet, ettei uroskrokotiilia lopeteta. Se sijoitetaan mahdollisesti eläintarhaan tai krokotiilifarmille.

Kuvassa krokotiili Floridan Evergladesin suoalueelta.

Copyright Verkkouutiset - ISSN 1458-4441Suomen Kansallisverkko OyToimitusPalautelomake