X


Klikkaa kuvaa tilataksesi aktiivikanava.Kuluuku maanpuolustukseen liikaa rahaa?Nykypäiväjellona
Minijellonien leirit
(klikkaa kuvaa)

VERKKOUUTISET
13.3.1998
Politiikka -sivua päivitetty 16.3. ja 17.3.1998
Talous -sivua päivitetty 16.3.1998

SISÄLTÖ

Saadaksesi tuoreimman version, paina Reload -näppäintä

Sauli Niinistö on-line kyselytunnilla

Valtiovarainministeri, kokoomuksen puheenjohtaja Sauli Niinistö vastaa reaaliakaisesti kysymyksiinne Verkkouutisten on-line chat-kanavalla torstaina 26.3. klo 11.00-12.00.

Enestam tunnustautuu vapaamieliseksi

Viimeistään nyt on paras tottua Jan-Erik Enestamiin. Vailla haastajia hän on nousemassa RKP:n puheenjohtajaksi ja sen myötä edeltäjiensä kaltaiseksi politiikan kestokasvoksi. Enestamin RKP haluaa pitää kiinni vapaamielisistä äänestäjistä.

Sateenkaarihallitus saisi jatkaa

Verkkouutisten Taloustutkimus Oy:llä teettämän mielipidemittauksen mukaan kansalaiset antaisivat sateenkaarihallituksen jatkaa vaalien jälkeenkin, jos ne saavat eduskuntaan enemmistön.

Etelä-Afrikka vuonna neljä

Etelä-Afrikan talouskasvu on vuoden 1994 vaalien jälkeen ollut hidasta, mutta vakaata. Suuri työttömyys ja rikollisuus piinaavat maata, ja koulutusuudistus takeltelee. Talouselämä sujuu kuitenkin olosuhteisiin nähden hyvin.

Koululaisten väkivaltakierre kuohuttaa Japanissa

Lasten ja nuorten väkivalta alkaa saada Japanissa huolestuttavat mittasuhteet. Alkuviikosta japanilaiset järkyttyivät 13-vuotiaan pojan puukotettua ikätoverinsa hengiltä koulun välitunnilla.

Säätila tänään - ja huomenna

Ottaako huomenna sateenvarjo mukaan? Entä minkälainen keli on matkalla Helsingistä Rovaniemelle? Näihinkin kysymyksiin tarjoaa Internet vastauksen helposti ja nopeasti.

Kuluuku maanpuolustukseen liikaa rahaa?

Enemmistö viime viikolla äänestäneistä antaisi sateenkaarihallitukselle jatkomandaatin, jos se vaalituloksen perusteella olisi mahdollista.

Verkkouutisten pokeri

Tervetuloa rentoutumaan Verkkouutisten pokerin parissa!


Pääkirjoitus | Politiikka | Talous | Ulkomaat | Kolumnit | Ajassa | Linkit | Arkisto
Artikkelien sanahaku | Palautelomake


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti