X

Nykypäivä

VERKKOUUTISET
11.7.1997
Politiikka -sivua päivitetty 16.7.1997

Sisältö

Pääkirjoitus | Politiikka | Talous | Ulkomaat | Kolumnit | Ajassa | Linkit | Arkisto

Saadaksesi tuoreimman version, paina Reload -näppäintä

Aura povaa liikenneministeriölle kuumia budjettineuvotteluja

Liikenneministeriön budjettineuvotteluihin on odotettavissa hiostavaa ilmaa. Matti Aura ei hyväksy valtiovarainministeriön vaatimuksia joukkoliikenteen arvonlisäveron ja meriliikenteen väylämaksujen nostamiseksi. Aura lähettää terveisiä myös Yleisradioon ja sitä valvoville kansanedustajille: Ylen jakeluverkon yhtiöittäminen helpottaa uusien digitaalitaajuuksien myöntämistä.

Suomalaisrekat kaksilla rahtikirjoilla Venäjälle

Liikenneministeriöstä myönnetään, että Suomalaisetkin ovat syyllistyneet vilppiin Venäjänliikenteessä. Kaikki rekkojen tullitarkastukset eivät ole aiheettomia, sillä kaksilla rahtikirjoilla on ajettu vastaanottajan ja huolitsijan pyytäessä. Kuorman sisältö ei TIR-kuljetuksissa aina vastaa papereiden tietoja.

"Metsien sertifioinnilla laaja tuki"

Europarlamentaarikko Jyrki Otila (kok.) jatkaa visaisten kysymysten esittämistä myös Euroopan parlamentissa. Otilan aloitteesta parlamentin maatalousvaliokunta tiedustelee EU-komissiolta Suomen metsätalouden kannalta tärkeästä, mutta komission maatalousosaston vastustamasta metsien eurooppalaisesta sertifiointijärjestelmästä.

Luottamus vuosituhannen vaihteeseen

Kokoomuksen kesäkuussa uudelleenvalitut varapuheenjohtajat arvioivat kesän aikana loppuvaalikauden tavoitteita. Sarjan aloittaa Juha Rintamäki, myöhemmin heinäkuussa tapaamme tällä palstalla Kirsi Pihan ja Pirkko-Liisa Ollilan.

Verkkouutiset ilmestyy myös kesällä


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti