BACK
AJASSATuleeko ekoterrorismi

Ekoterrorismi on muualta maailmasta tuttu ilmiö, mutta nyt näyttävät otteet kovenevan Suomessakin. Villi Pohjola -lehdessä vaaditaan jo hylkäämään väkivallattomuuden periaate.

Viikon vitsit

Pieni kevennys muuten niin ankeaan arkeen.

Somalit ovat Suomen suurin pakolaisryhmä

Tilastojen valossa somalit ovat Suomen suurin pakolaisryhmä. Se voidaan kooltaan rinnastaa vanhoihin etnisiin vähemmistöihin, romaneihin ja saamelaisiin, arvioi ulkomaalaisvaltuutettu Antti Seppälä.

Spielberg Hollywoodin parhaiten palkattu

Ohjaaja Steven Spielberg käärii suurimmat tilit Hollywoodissa. Näin ohjaajaguru ottaa takaisin bruttotulojen listan ykköspaikan, jonka hän menetti viime vuonna talk show -emäntä Oprah Winfreylle.

Wallace & Gromit Fun Pack

Ellette jo tunne toisianne, niin nyt on aika esittäytyä: Wallace, ikkunanpesijä, keksijä ja juustonystävä sekä hänen koiransa Gromit, joka tekee vaativamman työn. Ruudun edessä puolestaan arvoisa lukija. Olkaa hyvät.

Ajan suunnassa lyhyesti

Suomalaiset ovat maailman ahkerimpia kahvinjuojia. Parille muhkea Internet-lasku Ruotsissa. Hitlerin lahja-auto myytiin. Japanissa liki 8500 sata vuotta täyttänyttä. Länsi-Siperiasta löytyi tuntematon kansa. Piraattiopiskelijat sopivat korvauksista Tampereella.

Lue cd-rom arvostelut Verkkouutisten Arkistosta.