BACK
AJASSADigitaaliset muutospaineet vasta tulossa mediaan

Digitalisointi muuttaa käsitystämme tiedovälityksestä ja siihen käytettävistä laitteista. Televisioon tuodaan Internet-palveluja, televisiolähetyksiä viedään Internet-verkkoon, digitaalisten radioiden DAB-verkot voivat lähettää äänen lisäksi dataa, käsipuhelimet ja tietokoneet on jo yhdistetty, kirjat, lehdet ja muu painettu tieto on luettavissa verkoista, verkon kautta voi kohta tilata itselleen videoita.

Leisure Suit Larry seikkailee taas

Pelitalo Sierra on julkaissut jatkoa ystävämme Leisure Suit Larryn naisseikkailuista kertovaan sarjaan. Pelikokemuksena Larry 7 cd-rom on sarjansa paras.

Vuosisatamme kronikka

Maailman suurinpiin kuuluva multimediatalo Dorling Kindersley on tuonut markkinoille multimedian ”Chronicle of the 20th Century”. Laadukkaista tuotteistaan tunnettu talo lupaa tuotteensa olevan interaktiivinen opas vuosisatamme tapahtumiin ja ihmisiin.

Jazzvaari ja sointuihme vauhdissa

Liikenneradio on merkittävällä tavalla lisännyt suomalaisten jazz-tuntemusta tuomalla yleiseen tietoisuuteen jazz-pianistit Bill Evansin ja Oscar Petersonin. Nimittäin silloin kun kyseisessä ohjelmassa soitetaan jazzia, näyttää levylautasella varsin usein pyörivän jomman kumman artistin levy.

Kokoa itsellesi kompuutteri

Verkkokaupankäynti lisääntyy koko ajan. Suoranaisen kaupankäynnin lisäksi Internet tarjoaa oivallisia mahdollisuuksia sille, joka vasta suunnittelee ostoaikeitaan.

Oliko Marsissa elämää?

Kohnssonin Avaruustutkimuskeskuksessa ja Stanfordin Yliopistossa työskentelevä NASA:n tutkijaryhmä on tiedottanut löytäneensä 13 miljoonaa vuotta sitten Marsista Antarktikseen syöksyneestä meteoriitista jälkiä, jotka osoittavat, että Marsissa oli elämää 3,6-4 miljardia vuotta sitten. Tuolloin Mars oli lämpimämpi ja kosteampi kuin nykyisin.