BACK
Kokoomus

Niinistö: Aukioloaikaesitykseen ei muutoksia

Kokoomuksen puheenjohtaja Sauli Niinistö ei lämpene SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtajan Erkki Tuomiojan esitykselle, että kauppojen aukioloaikakiistaan etsittäisiin vielä uutta ratkaisua.
- Se ei palvele sen enempää hallituksen luottamusta kuin kauppaliikkeiden aukioloasiaa, sanoi Niinistö torstaina kokoomuksen puoluehallituksen kokouksessa.

Perho: Elinikäinen oppiminen koulutustuen johtotähdeksi

Työttömyyden lieventäminen edellyttää jatkuvaa koulutuksen kehittämistä ja siihen panostamista. Koulutuksen vahvistaminen on Suomen menestymisstrategian ydin. Osaaminen ja sivistys ovat erityisesti kansainvälistyttäessä tärkeitä. Heikko koulutus altistaa työttömyydelle, sanoi Kokoomuksen puoluesihteeri Maija Perho perjantaina Sodankylässä.

Europarlamentti teki valintansa

Kokoomuksen eurokansanedustajien vetäjä Kirsi Piha valittiin Euroopan parlamentin Viron valtuuskunnan puheenjohtajaksi eilen Strasbourgissa. Viron valtuuskunta on uusi parlamentin historiassa, sillä aikaisemmin Baltian maat olivat yhdessä, mutta nyt kukin kolmesta Baltian maasta sai oman valtuuskuntansa. Tämä nostaa niiden painoarvoa parlamentissa.

Puoluehallitus: Kokoomuslaisella verolinjalla jatkettava

Kokoomuksen puoluehallitus toivoo kaikilta hallituspuolueilta vastuun kantamista. Torstaina kokoontunut puoluehallitus totesi kannanotossaan, että hallituksen on jatkettava vero-ohjelmaa, jolla palkansaajien tuloverotusta kevennetään ja ns. verokiilaa kavennetaan. Kevennykset on tehtävä kaikissa tuloluokissa.

"Puhuu kuin Runeberg"

Itsenäisyyden juhlavuoden Studia cafeteria -tilaisuus 5.2.1997

Tulevaisuustyön pilottiprojektit vuosille 1997-1998

Kansallinen Kokoomus r.p:n tulevaisuusohjelmatoimikunta julistaa Kokoomuksen paikallisyhdistysten ja kokoomuslaisten valtuustoryhmien haettavaksi Tulevaisuustyön pilottiprojektit vuosille 1997-1998.

Kokoomuksen kevään 1997 kokousaikataulu

HISTORIAA

Kokoomus itsenäisessä Suomessa 1918-44

Kokoomus itsenäisessä Suomessa 1945-

Kokoomus Valpon silmätikkuna

Kommunistinen sisäministeri Yrjö Leino vainosi puna-Valpon avulla Kokoomusta. KNL-veteraani Olli Ikkala muistelee.

Kun kokoomus tuli Lappiin

Lapin kokoomus perustettiin vuonna 1922. Värikkääseen historiaan kuuluu tuhopolttoja ja kanikonttorireissuja.


LÄHEISJÄRJESTÖT

Kokoomuksen Nuorten Liitto

Kokoomuksen opiskelijaliitto Tuhatkunta


PIIRIT TOIMIVAT

Helsingin Kokoomus

Lapin Kokoomus

Vaasan läänin Kokoomus

Varsinais-Suomen Kokoomus