Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto

Onko Venäjän kriisi uhka Suomelle?


Nykypäivä


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
11.9.1998
Päivitetty 14.9. ja 15.9.1998


Kokoomus ja vihreät vaalivoittajia

Verkkouutiset laski, mitä Taloustutkimuksen tuorein kannatusmittaus merkitsisi uuden eduskunnan voimasuhteissa. Laskelmat on tehty olettaen, että voimassa olisivat samat vaaliliitot kuin vuoden 1995 vaaleissa.


Kansliapäällikkö Erkki Virtanen kiirehtii kestävää energiaratkaisua seuraavaan hallitusohjelmaan

Jos seuraava hallitus ei löydä maahan pitkäaikaista, kestävää energiaratkaisua ja myös toteuta sitä olemme todella pulassa, viestittää tuore kauppa- ja teollisuusministeriön kansliapäällikkö Erkki Virtanen.
- Ihan sama, onko kyseessä maakaasu tai ydinvoima.UNDP: Vauraus jakautuu entistä epätasaisemmin

Viime vuosikymmenien aikana tapahtunut kulutuksen räjähdysmäinen kasvu on nostanut myös monien kehitysmaiden asukkaiden elintasoa ja pidentänyt esimerkiksi heidän elinikäänsä huomattavasti. Toisaalta kehitys on menossa yhä vääristyneempään suuntaan: kuilu rikkaiden ja köyhien välillä on entisestään kasvanut.Vinkkejä Windowsin virittelyyn

Windows-käyttöjärjestelmä on vuosien mittaan lunastanut paikkansa tietokoneiden käyttöjärjestelmänä ja yhä useammassa tietokoneessa onkin Windows asennettuna.Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, keskustella on line chatissä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja.


Onko Venäjän kriisi uhka Suomelle?

Verkkouutisten lukijoiden enemmistön mielestä turvattomuus kaduillamme on lisääntynyt.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake