Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto

Mikä olisi mieluisin hallituspohja?


Nykypäivä


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
2.10.1998
Päivitetty 4.10.-7.10.1998


Perho arvioi työllisyys- ja hyvinvointikysymysten hallitsevan vaalikeskusteluja

Kokoomuksen puoluesihteeri Maija Perho arvioi, että kysymykset työllisyydestä ja työpaikkojen syntymisen edellytyksistä hallitsevat edelleen tulevaa vaalitaistelua.


Pekka Sutela: Venäjän avustamista syytä vielä harkita

Kylmään harkintaan Venäjän avustamisessa näyttäisi tohtori Pekka Sutelan mielestä olevan aikaa. Venäjän talouden tuntija perustaa näkemyksensä siihen, että nykyistä pahemmat ajat ovat edessä, sillä valittu talouspolitiikka on tuomittu epäonnistumaan.


Rasismia ja moukkamaisia käytöstapoja

Kansallisen Rintaman tielle on Ranskassa alkanut kasautua esteitä. Rasismilla ja moukkamaisella käytöksellä ei pitkälle voi pärjätä, vaikka keskusta-oikeiston hajaannus onkin jättänyt äärioikeistolle kasvutilaa.


Jos jonkinkaista kilpailua

Internetistä löytyy lukuisia kilpailuja, joissa on toinen toistaan "parempia" palkintoja. Monet yritykset käyttävätkin kilpailuja houkuttelemaan väkeä kotisivuilleen.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, keskustella on line chatissä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja.


Mikä olisi mieluisin hallituspohja?

Verkkouutisten lukijoiden ylivoimainen enemmistö on sitä mieltä, että kryptaus täytyy sallia, eikä bittiliikennettä tule täten haitata - saati viranomaisen "salakuunnella".


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake