chat

Kera

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Syntyykö uusi poliittinen kulttuuri?


Nykypäivä


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
8.1.1999
Päivitetty 10.1.-13.1.1999

Haastattele Sauli Niinistöä tänään klo 10.30-12.00!


Lintukotoa suojelemassa

Esko Aho haluaa suojella lintukotoamme pahalta EMU:lta. Suomen kommunistinen puolue on samaa mieltä. Britanniassa ja Ruotsissakin aletaan valmistautua rahaliittoon, mutta Suomen keskusta ei petä kansaansa.


Harmaat pantterit vastaan nuoret leijonat - syttyykö sukupolvisota?

Se vaatimattomuus ja vähään tyytyminen, joka oli vanhuusiässä leimallista ennen sotia syntyneille sukupolville, ei enää kuvaa uutta vanhusväestöä, varoitteli Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Tuulikki Petäjäniemi lääkäreitä näiden vuotuisessa koulutustapahtumassa Helsingissä.


Maailmanloppu tulee vuoden kuluttua

Tuhatluvun vaihtuminen kristillisessä kalenterissa aiheuttaa väristyksiä muissakin kuin tietokonenörteissä. Erityisen sähköistävä vaikutus ensi vuodenvaihteella on Messiaan tuloa odottaville fanaattisille maailmanlopun liikkeille.


Suomalaista puuta netissä

Internet tarjoaa laajan valikoiman suomalaisesta puusta valmistettuja tuotteita. Tarjolla on esimerkiksi laadukkaita huonekaluja suoraan puusepän pajasta sekä perinteisiä puuleluja.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, keskustella on line chatissä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja.


Syntyykö uusi poliittinen kulttuuri?

Verkkouutisten lukijoiden jokseenkin laaja enemmistö oli sitä mieltä, että Pekka Vennamo sai Sonera-osakekauppoja tehdessään kohtuutonta etua.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake