Kera

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Onko rangaistuskäytäntö liian lievä?


Nykypäivä


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
11.12.1998
Päivitetty 12.12.-16.12.1998


Kokoomus ja vihreät suurimpia voittajia

Verkkouutiset laski, mitä Taloustutkimuksen marraskuinen kannatusmittaus merkitsisi uuden eduskunnan voimasuhteissa. Laskelmat on tehty olettaen, että voimassa olisivat samat vaaliliitot kuin vuoden 1995 vaaleissa.


Verokarhun tassuista jäljet vain jää

Englantia lukuunottamatta kaikki EU:n keskusta-vasemmistolaiset hallitukset vaativat verotuksen yhtenäistämistä. Asia ei kuitenkaan ole aivan yksinkertainen. Huippukorkean verotuksen vangiksi jääneelle Suomelle hankkeesta olisi apua, mutta koko EU:n talouden kannalta verokilpailun poistaminen voi viedä toivon paremmasta huomisesta.


Kiina käsittelee ihmisoikeuksia radio-ohjelmien sarjassa

Kiina aloittaa radio-ohjelmien sarjan, jossa käsitellään ihmisoikeuksia. Viranomaiset ilmoittavat, että ohjelmasarja kertoo mm. Kiinan ja länsimaiden erilaisista näkemyksistä ihmisoikeuskysymyksissä.


Joulua netissä - usein viime vuotista

Joulu lähestyy vääjäämättömästi ja onkin aika vilkaista, mitä Internet tarjoaa aiheesta. Tarjontaa on kyllä todella paljon mutta suuri osa siitä on viime- tai edellisjouluista, joten ajankohtaisen joulun löytäminen netistä onkin vaikeampaa.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, keskustella on line chatissä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja.

Verkkouutisten joulukalenteri

Avaa luukku Verkkouutisten joulukalenterista ja saat päivän vitsin... Voit lähettää myös Joulu- ja Uuden Vuoden kortin tai vain muuten ilahduttaa ihmisiä postikorttisivulta.


Onko rangaistuskäytäntö liian lievä?

Verkkouutisten lukijoiden valtaenemmistö ei ymmärrä mistä keskustan työreformissa on kysymys.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake