Pihachat

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Pitäisikö kaikki käsiaseet kieltää?


Nykypäivä


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
26.2.1999
Päivitetty 27.2.-3.3.1999Lennonjohtajien palkkavaatimuksille tyly tuomio

Verkkouutisten Taloustutkimus Oy:llä teettämän mielipidemittauksen mukaan kansalaiset pitävät lennonjohtajien muhkeita palkkavaatimuksia selkeästi epäoikeutettuina.


Internet-kauppa - vauhti kiihtyy kuoppaisella tiellä

Verkkokauppa on amerikkalaisten markkinatutkijoiden mukaan suuren kasvun kynnyksellä. Odotukset ovat melkoisia ja Internet-yritysten markkina-arvot järjettömiä. Mutta kunnon tulosta on tuskin kukaan vielä verkossa tehnyt. Vaikeuksia on sen sijaan vaikka muille jakaa.


Pilviä kerääntyy vasemmiston taivaalle Ranskassa ja Saksassa

Ranskan ja Saksan vasemmistolaiset koalitiohallitukset ovat saaneet elää suosionsa huipulla vaalien jälkeen. Näkymät kuitenkin ovat synkkenemässä. Talous vetää molemmissa maissa huonosti, ja puolueiden poliittinen yhteistyö alkaa nykiä. Ranskassa pitää tehdä ikäviä päätöksiä, ja Saksassa äänestäjät sanoivat sanansa Hessenin vaaleissa.


Sähköpaimen

Toimittajan sielua, joka Sähköpaimenellakin on, riipii kun joutuu katsomaan kuinka lammasmaisesti politiikan toimittajat kohtelevat Suomen pääministeriä. Hän vastailee mitä sylki suuhun tuo, jos sattuu olemaan sillä tuulella. Ja toimittajat eivät tee mitään.


Aaveita ja vampyyreja

Aaveet, nuo salaperäiset ilmestykset, vaanivat jokaista askeltasi myös netissä. Ole varuillasi etteivät ne pääse yllättämään. Ja juuri kun olet varautunut kohtaamaan aaveen kuuluu selkäsi takaa kahahdus, ja kääntyessäsi näet vampyyrin kulmahampaiden välähdyksen niiden lähestyessä kaulaasi...


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit hoitaa Virtuaalilemmikkiä, pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja.


Pitäisikö kaikki käsiaseet kieltää?

Viime viikkoisen äänestyksen mukaan Verkkouutisten lukijoiden murskaava enemmistö ei usko, että Abdullah Öcalan saa Turkissa puolueettoman oikeudenkäynnin.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake