Kera

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Ymmärrätkö keskustan työreformia?


Nykypäivä


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
4.12.1998
Päivitetty 7.12.-9.12.1998


Puolueilta kateissa vain aate ja valta

Kansalaiset ovat pian pari vuosikymmentä kyselystä toiseen haukkuneet puolueet maanrakoon, sanoneet ettei poliitikkoihin voi luottaa ja että puolueet muistuttavat toisiaan. Puoluevastaisuus on maan tapa, muttei puolueiden vika. Enemmän se kertoo koko yhteiskunnan kehityksestä, joka on vienyt puolueilta sekä aatteen että vallan.


Kolme muskettisoturia on vannonut valan

America Online osti Netscapen ja Sun Microsystems tulee mukaan yhteistyöhön. Microsoftin vastustamisen lisäksi yhteenliittymällä on laajempia tavoitteita. Fuusiosta on kaikille etua, ehkä jopa Microsoftille sen oikeudenkäynnissä, mutta yhteenliittymän toimivuus voi olla toinen juttu. Microsoftille siitä ei ainakaan toistaiseksi ole uhkaajaksi.


Uutta viiniä runsaasti tarjolla

Beaujolais Nouveau tuli taas marraskuussa myyntiin mainoskohun saattelemana. Uudet markkinat Aasiassa vetävät, mutta eurooppalaisten innostus asiaan on huomattavasti laimeampaa kuin 70- ja 80-luvuilla.


Laskettelua netissä

Lumi on jo peittänyt kukat laaksosessa, laskettelurinteet auenneet pikku pakkasessa. Laskettelukärpäsen pureman saanut voikin tutustua Internetin kautta Suomen laskettelukeskuksien tarjontaan.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, keskustella on line chatissä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja.

Verkkouutisten joulukalenteri

Avaa luukku Verkkouutisten joulukalenterista ja saat päivän vitsin...


Ymmärrätkö keskustan työreformia?

Verkkouutisten lukijoiden ylivoimainen enemmistö on sitä mieltä, että armomurha olisi hyväksyttävä. Tätä mieltä oli 477 äänestänyttä. Armomurhaa ei hyväksyisi 171 äänestänyttä. Peräti 42 lukijaa ei osannut ottaa asiaan kantaa.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake