Nykypäivä

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Pitäisikö Turkki ottaa EU:n jäseneksi?
XNetbooking

VERKKOUUTISET
3.9.1999

Päivitetty 4.9.-8.9.1999


Heinonen: Korkeakoulutuksen duaalimalli säilytettävä - ei koulutuksen harmonisointia

Liikenneministeri Olli-Pekka Heinonen näkee lausuntokierroksella olevassa koulutuksen ja tutkimuksen kehittämissuunnitelmassa vuosille 1999-2004 huolestuttavia piirteitä. Hänen mukaansa jotkin linjaukset ovat sellaisia, että korkeakoulutuksen jako perustutkimusta harjoittaviin yliopistoihin ja ammattikorkeakouluihin voi vaarantua.

Budjetti 2000

Kooste ensi vuoden valtion talous- ja menoarvion keskeisestä sisällöstä.Ranskalainen pankkisöhellys

Ranskan pankkeja valvova komitea päätti viime lauantaina, että Banque National de Paris ei voi enää jatkaa pienemmän pankin Societe Generalen vihamielistä valtausta. Ranskan hallitus toivoi jättipankin syntyä, mutta yhteisymmäryksessä.


Tiikerit tuhisevat taas

Kaakkois-Aasian toipuminen lamasta on alkanut Etelä-Koreasta ja Thaimaa, Malesia, Singapore sekä Filippiinit ovat seuranneet perässä. Jopa pahiten kärsineellä Indonesialla näyttää olevan toivoa. Alueen rakenteellisia ongelmia ei kuitenkaan ole ratkaistu.


Sähköpaimen

Linjakkaasti omalla linjallaan taaperteleva Kepu ei puheenjohtajansa Esko "Käräjä" Ahon mukaan päätä linjastaan presidenttiehdokkaan esivaalissa. Eipä tietenkään, samahan tuo onko Kepun ehdokas Aho vai vanha isäntä Pate. Mahdollisuuksia presidentiksi ei ole. Kumpaisellakaan. Onneksi.


Vuosi 2000 lähestyy - kotikäyttäjä, oletko valmis?

ATK-ammattilaisten kauhu, vuosi 2000 lähestyy vääjäämättä. Kotikäyttäjänkin on jo korkea aika tarkastaa, onko oma kone valmiina vuoteen 2000.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, hoivata virtuaalilemmikkiä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja. Mittayksikkömuuntimen avulla muunnat markat euroiksi tai päinvastoin, sentit tuumiksi jne.


Pitäisikö Turkki ottaa EU:n jäseneksi?

Viime viikolla kysyimme, pitäisikö Sauli Niinistön asettua ehdolle tasavallan presidentiksi? Niinistön halusi ehdolle 210 lukijaa. Sen sijaan 185 lukijaa piti parempana, että Niinistö pysyy muissa toimissa. 19 vastannutta ei osannut ottaa asiaan kantaa.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake