Nykypäivä

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Hyväksytkö NATO:n pommitukset Jugoslaviassa?


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
1.4.1999

Päivitetty 2.4.-7.4.1999


Sund luottaa vasemmistoliiton pysyvän koossa hallituksessakin

Vasemmistoliiton puoluesihteeri Ralf Sund ei näe suurta epäsopua puolueensa eduskuntaryhmässä. Puheissa on hänen mukaansa kyse hallitusasetelmien hakemisesta, sillä ryhmää hajottavat ulkoiset paineetkin ovat entistä heikompia. Leikkauksiin puolue ei kuitenkaan lähde.


Helsingin Puhelin imuroi rahaa

Toiset imuroivat tiedostoja ja toiset imuroivat ensin mainituilta rahat pois. Näin tekee ainakin Helsingin Puhelin, joka on vakaasti päättänyt tehdä lisää voittoa pääkaupunkiseudun Internet-käyttäjien kustannuksella.


Korttitalon väelle vipattiin lisää rahaa

Venäjä sai viimein kipeästi tarvitsemansa lainan Kansainväliseltä valuuttarahastolta. Lainalla saattaa olla poliittisiakin ulottuvuuksia, mutta tärkeintä on se, että Venäjä voi nyt saada tämän vuoden budjettinsa realistisemmalle pohjalle. Maan taloustilanne on hiukan parantunut viime elokuusta, mutta se on edelleen kovin sairas.


Sähköpaimen

Pääsiäisenä on pässinlihaa ruokapöydässä ja Maalaisliiton puoluetoimistossa. Selittämisen maailmanmestarit aloittivat jo: se on Kokoomuksen vika kun he hävisivät vaalit, puhemiehen paikan, hallitusvastuun ja lotossa.


Internet auttaa asunnonhaussa

Asunnon etsiminen, vuokraaminen tai myyminen ei nykypäivänä ole vaikeaa. Sen sijaan, että juoksisi välittäjältä toiselle tai selaisi lehtiä, voi käyttää Internetiä apunaan.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, hoivata virtuaalilemmikkiä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja. Uutuuksina Verkkouutisten Puzzle, jossa yrität saada kuvan palaset oikeaan järjestykseen sekä Lottoriviarvonta, jos oman rivin keksiminen tuottaa liikaa päänvaivaa.


Hyväksytkö NATO:n pommitukset Jugoslaviassa?

Viime viikon äänestyksessä Verkkouutisten lukijoiden ylivoimainen enemmistö - 327 äänestänyttä - haluaisi nykyisen sinipunan jatkavan hallituksessa. Kakkossijalle kiri punamultahallitus, jota kannatti 101 äänestänyttä. Porvarihallitusta kannatti 93 lukijaa.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake