Nykypäivä

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto

Mikä olisi mieluisin hallituspohja?


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
26.3.1999
Päivitetty 27.3.-31.3.1999Teollisuus ajaa ydinvoimapäätöstä hallitusohjelmaan - Vaalit käytiin sammutetuin lyhdyin

Teollisuuden mukaan puolueet ajoivat vaaleihin energiapoliittisesti sammutetuin lyhdyin. Teollisuus kaipaa nyt uudelta hallitukselta valoa tulevaisuuteen, ja polkee vauhtia perinteisesti ainakin lämpöä tuottavalle ja energiaa kuluttavalle energiapolitiikkakeskustelulle ydinvoiman lisätarpeesta.


Kansankoti elää: viisas lähtee, pöhkö jää

Viime aikoina Ruotsissa on puhuttu yritysten fuusioista ja kiihtyvästä aivoviennistä. Ruotsin korkeat verot karkottavat maasta yritykset ja lahjakkaat ihmiset. Veroja ja sosiaalietuja olisi alennettava, jos talouskasvu halutaan turvata.


Afganistan matkalla rauhaan?

Afganistanin sotivat osapuolet, Taleban-liike ja sen vastustajien Pohjoinen liitto pääsivät Turkmenstanissa sopimukseen tulevasta vallanjaosta ja vankien vaihdosta. Neuvottelijat pitivät sopimusta ensi askeleena kohti tulitaukoa ja rauhaa, mutta uuden, kansainvälisesti tunnustetun hallituksen syntymiseen on vielä pitkä matka.


Sähköpaimen

Vaalit meni, voitto tuli ja Maalaisliitto kärsii. Elämä ei voisi olla paremmin. Vielä kun saadaan uusi hallitus, niin päästään keskittymään Kosovon pommitusnäytelmään.


Päivitämme vanhan kompuran

Kun vanha kone tökkii, on aika päivittää se, jos ei halua hankkia uutta. Ensiksi kannattaa arvioida päivityksen ja uuden koneen hintaeroa, ja miettiä, mitä komponentteja halutaan vaihtaa ja onko vaihto yleensä mahdollista.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja. Uutuuksina Verkkouutisten Puzzle, jossa yrität saada kuvan palaset oikeaan järjestykseen sekä Lottoriviarvonta, jos oman rivin keksiminen tuottaa liikaa päänvaivaa.


Mikä olisi mieluisin hallituspohja?

Viime viikon äänestyksessä enemmistö - 398 äänestänyttä - haluaisi yksityisten yritysten hallituksiin henkilöstön edustuksen. Äänestäneistä 321 oli toista mieltä. Kantaansa ei osannut sanoa 14 lukijaa


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake