Nykypäivä

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Pitäisikö maallemme valita naispresidentti?


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
23.4.1999

Päivitetty 24.4.-28.4.1999

Wappumuistio


Halonen, Paasio ja Söderman SDP:n esivaaliin

Ulkoministeri Tarja Halonen, europarlamentaarikko Pertti Paasio ja EU:n oikeusasiamies Jacob Söderman lähtevät lähtevät SDP:n presidenttiehdokkaasta käytävään esivaaliin. He kertoivat päätöksestään aamulla SDP:n puoluesihteerille Kari Laitiselle. (Päivitys 28.4.1999)


Opiskelijoiden kontaktit työelämään lisääntyvät

Teollisuuden ja Työnantajain keskusliitto, TT, on panostanut paljon opiskelijoiden työelämäsuhteiden kehittämiseen. Projektipäällikkö Markku Tenkamaa TT:n alaisuudessa toimivasta Taloudellisesta Tiedotustoimistosta sanoo tulevaisuudessa tarvittavan monialaisia osaajia. Myös yrittäjyyskoulutuksen kysyntä on kova.


Valtiopäivätalon palovauriot korjattu

Valtiopäivätalon avajaisia vietettiin Berliinissä viime maanantaina. Tilaisuuden symboliarvo Saksan yhdistymiselle on kiistämätön. Talo tuo mieleen myös monia menneisyyden haamuja. Nykyinen Saksa on kuitenkin toista maata kuin ennen. Berliinin kaupungin kehitykselle liittopäivien tulo merkitsee paljon.


Sähköpaimen

Presidenttipelissä piti olla selvät sävelet, mutta nyt ovat - yllättäen - ihan pihalla muutkin kuin Kirsi Piha. Sähköpaimen kuitenkin tietää, että Puhehenkilö Riitta ei tarkoittanut mitä sanoi.


Tahdon...

Tänäkin kesänä rakastuneet astuvat avioliiton auvoiseen satamaan. Hääpäivä on jo ehkä sovittuna, mutta häiden valmistelu kaikkine yksityiskohtineen on edessä. Internetistä löytyy rutkasti neuvoja, mitä häiden valmistelussa tulee ottaa huomioon.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, hoivata virtuaalilemmikkiä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja. Uutuutena Verkkouutisten mittayksikkömuunnin, jonka avulla muunnat markat euroiksi tai päinvastoin, sentit tuumiksi jne.


Pitäisikö maallemme valita naispresidentti?

Viime viikkoisessa äänestyksessä Verkkouutisten lukijoiden selkeän enemmistön, 268 äänestäneen, mielestä NATO:n tulisi lähettää maajoukkoja Kosovoon. Eri mieltä oli 123 lukijaa. Kantaansa ei osannut sanoa 14 lukijaa.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake